logo
A felhívás azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

Rólunk

Kik vagyunk?

A csak „ALMA MOTOR”-ként ismert motorkereskedésünk az 1990-es évek óta működik. Ügyvezetőnk, Varga Ákos „Alma” gyerekkori álmát valósította meg a motorozással, majd hobbiját tette a hivatásává. Ő volt az első magyar motoros, aki a Dakar Rallyn célba ért, többszörös magyar bajnok enduros, extrém-enduro versenyző, akit a mai napig is a motorozás éltet. Ez a motoros kitartás mozgatja az üzleti életben is mindig előre, a fejlődés felé. Célja, hogy mindenki megtalálja álmai motorját, ezért dolgozik napról-napra ma már több évtizedes tapasztalattal ő és a kezdetektől szinte változatlan csapatunk. A cég két vonalon szolgálja a magyar motoros társadalmat.

Az import használt motorok értékesítése is kezdetektől szolgáltatási palettánk része. A gyorsaságitól a robogón át akár a chopperekig, szinte mindenféle típusú motor megfordult már üzletünkben. Motorkerékpárjaink szinte kizárólag Olaszországból és Svájcból érkeznek. Minden motor alapos átvizsgálás után kerül üzletünkbe, új tulajdonosát várva. A teljes körű ügyintézés után a tulajdonosnak csak rá kell ülni a motorra és élvezni a „száguldást”.

Alma motor

Elsők vagyunk

Magyarországon az elsők között kezdtük el a KTM motorkerékpárok, alkatrészek és kiegészítők forgalmazását, egy ízben az év kereskedője címet is elnyerve. Máig fontos feladatunk az endurosok és terepmotorosok kiszolgálása.

Kövess minket!

Shopping Cart
Scroll to Top